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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
04/05/1994 |
Data da última atualização: |
24/06/2019 |
Autoria: |
FERREIRA, L. R. |
Título: |
Controle quimico de plantas daninhas na cultura do tomate (Lycopersicon esculentum, Mill) semeado diretamente no local definitivo. |
Ano de publicação: |
1981 |
Fonte/Imprenta: |
Vicosa: UFV, 1981. |
Páginas: |
55p. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Tese Mestrado. |
Conteúdo: |
Verificar o comportamento de diversos herbicidas isolados e em mistura no controle de plantas daninhas, bem como seus efeitos no vigor das plantas e na producao de frutos de tomate semeado diretamente no local definitivo. |
Palavras-Chave: |
Control; Controle; Herbicide; Tomato; Weed. |
Thesagro: |
Erva Daninha; Tomate. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Ambiente. |
Data corrente: |
14/05/1998 |
Data da última atualização: |
02/03/2017 |
Autoria: |
RODRIGUES, G. S.; LIGO, M. A. V.; MINEIRO, J. L. de. |
Afiliação: |
GERALDO STACHETTI RODRIGUES, CNPMA; MARCOS ANTONIO VIEIRA LIGO, CNPMA; CNPMA. |
Título: |
Organic matter decomposition and microarthropod community structure in corn fields under low input and intensive management in Guaira, SP. |
Ano de publicação: |
1997 |
Fonte/Imprenta: |
Scientia Agricola, Piracicaba, v.54, n.1/2, p.69-77, 1997. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The rate of organic matter decomposition and the structure of the communities of microarthropods were compared between two corn fields receiving cantrasting agricultural management practices (low input and intensive farming). The rate of decomposition tended to be higher in the intensively managed field in the beginning of the growing season, but decreased to a level significantly lower than the observed in the low input field by the end of the growing season. This suggested that the biological community associated with the decomposition process could be negatively influenced in the intensively managed field. Analyses of the structure of microarthropod communities indicated differences between the two areas. The microarthropod populations present in the intensively managed field suffered abrupt decrease in numbers as the season progressed. |
Palavras-Chave: |
Agricultura intensiva; Agricultura irrigada; Decomposition; Intensive agriculture; Irrigated agriculture; microarthropod; Microartrópodes. |
Thesagro: |
Decomposição; Matéria Orgânica. |
Thesaurus NAL: |
organic matter. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/156894/1/1997AP045-Rodrigues-Organic-3458.pdf
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Marc: |
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Embrapa Meio Ambiente (CNPMA) |
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